12 Eylül 2020 Cumartesi

Hulu yeni dizisi Monsterland’den fragman yayınladı

The Handmaid’s Tale, Ramy, The Great, Normal People gibi işlere imza atan Hulu canavar temalı yeni dizisi Monsterland’den ilk fragmanı paylaştı.

BOLD– 2018’de izleyiciye sunduğu ilk korku gerilim dizisi Into the Dark ile övgüler alan Hulu’nun yeni yapımı Monsterland de 8 bölümlük bir antoloji dizisi olacak. Her bölümde ayrı bir canavar öyküsünü seyirciyle buluşturacak olan yapım 2 Ekim’de yayınlanacak.

CANAVARLAR DÜNYASINA DAVET

Hulu, 2018-2019’da iki sezon süren Into the Dark’tan sonra bizi yeniden korkutmaya hazırlanıyor. Sekiz bölümden oluşan ve Nathan Ballingrud’un North American Lake Monsters adlı öykü kitabından uyarlanan dizi; korkutucu deniz kızları, garip canavarlar ve şeytanların cirit attığı tekinsiz bir dünya sunuyor.

Kelly Marie Tran, Kaitlyn Dever, Taylor Schilling, Jonathan Tucker, Nicole Beharie, Charlie Tahan, Hamish Linklater, Marquis Rodriguez, Bill Camp, Michael Hsu Rosen, Roberta Colindrez, Adria Arjona, Trieu Tran, Mike Colter ve Adepero Oduye gibi isimleri bir araya getiren yapım The Neon Demon, Preacher ve Succession’ın senaristlerinden Mary Laws tarafından kaleme alındı.

2 Ekim‘de izleyici ile buluşacak olan Monsterland’in korkutucu fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder