11 Eylül 2020 Cuma

Tayyip Erdoğan Fransa’ya sosyal medyadan cevap verdi: “Bizi yiyemezsiniz!”

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un kendisini hedef alan sözleri sonrası sosyal medyadan paylaştığı videoda Erdoğan, “Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz, bizi yiyemezsiniz” demesi dikkat çekti.

BOLD – Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un sözlerinin ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

“BİZİ YİYEMEZSİNİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ve bölgedeki gerilimin ardından yaşanan sürece ilişkin sosyal medya hesabından belediye başkanlığı dönemine ait bir görüntüsüyle video paylaştı. Erdoğan videosunda, “Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz, bizi yiyemezsiniz” ifadeleri yer aldı.

ERDOĞAN’I HEDEF ALMIŞTI

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yaptığı açıklamada “Biz, Avrupalılar olarak, Erdoğan’a karşı katı ve güçlü olmalıyız. Tansiyonu yükseltmekten kaçınmak istiyoruz ancak Türkiye bazı alanlardaki niyetlerini netleştirmeli. Avrupa bir bütün olarak Türkiye ile ilgili olarak daha net ve daha birleşik bir pozisyonda olmalı. Türk halkı büyük bir halk. Ancak biz Avrupalılar artık Erdoğan hükumetine karşı daha açık olmalıyız. Bizim sorunumuz Türk halkıyla değil Erdoğan’la” ifadelerini kullanmıştı.

‘Bankadaki paraya el konulacak’ diye evlerine kasa alıyorlar

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder