8 Eylül 2020 Salı

Korsandan polise tehdit: “En son birinizi öldüreceğim”

Korsan taşımacılık yaptığı iddiası ile polisin durdurduğu M.Y. görevli memurların üzerine yürüdü. Emniyet personeline “En son birinizi öldüreceğim” diyerek tehdit etti.

BOLD – İstanbul Esenyurt’ta korsan taşımacılık şüphesiyle durdurulan aracın sürücüsü polisleri ölümle tehdit etti. “En son birinizi öldüreceğim ben” diyerek emniyet personelinin üzerine yürüyen ve adının M.Y. olduğu öğrenilen şahıs gözaltına alındı.

ÖNCE KAÇTI SONRA DURDU VE HAKARETLER SAVURDU

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. 30 yaşındaki M.Y’nin kullandığı ticari minibüs korsan taşımacılık yaptığı iddiasıyla durdurulmak istendi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücü, bir süre sonra park etti. Aracındaki kişileri indirdikten sonra ise güvenlik güçlerine tehdit ve hakaretler savurmaya başladı.

CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDEDİLDİ

Yaşananlar bir cep telefonu kamerasınca kayda alındı. Görüntülerde M.Y’nin “Benim 2 aracımı takip ediyorsunuz. En son birinizi öldüreceğim ben” diyerek trafik polisinin üzerine yürüdüğü anlar yer aldı. Görevli memurun takviye talebi ile zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri devam eden M.Y’ye korsan taşımacılık sebebiyle ceza yazıldığı bildirildi.

Nikahlarında oynayan gelin ve damada ‘müzik eşliğinde’ ceza

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder