9 Eylül 2020 Çarşamba

Selahattin Demirtaş’tan Meral Akşener’e ‘kan davası’ cevabı

Meral Akşener’in “Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız” sözlerini değerlendiren Selahattin Demirtaş, “Sorunların tartışılmasından bir zarar gelmez” dedi.

BOLD – Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan muhalif lider Selahatttin Demirtaş, “Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve ‘Kahvaltıya geldik’ derdim” sözüne, “Güneydoğu’da şöyle bir gelenek var, kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız” diye yanıt veren İyi Parti lideri Meral Akşener’e karşılık verdi.

Halk TV’de Gürkan Hacır’ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Demirtaş’ın sözlerini aktaran Barış Yarkadaş, Başak Demirtaş’la geçekleştirdiği görüşmeye ilişkin notlarını paylaştı. Gazeteci Barış Yarkadaş’ın aktardığına göre Demirtaş, “Sorunların ve soruların tartışılmasından, ele alınmasından bir zarar gelmez. Tartışmak her zaman iyidir. Ben ahlaki duruşumu, iyi niyetimi ve vicdanı duruşumu ortaya koydum” dedi. Yarkadaş, “Yani Selahattin Demirtaş, Akşener’in cevabına çok fazlada içerlememiş” değerlendirmesinde bulundu.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder