20 Eylül 2021 Pazartesi

Emine Erdoğan Afrika’yı anlattığı kitabını 30 bin euroluk saatiyle tanıttı

Gezdiği 23 Afrika ülkesini kitaplaştıran Emine Erdoğan’ın tanıtım için kullandığı fotoğraflardan biri geleneği bozmadı. O kare Emine Erdoğan’ın kol saatinin de  fiyatını ortaya çıkardı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın “Afrika Seyahatlerim” adlı kitabının duyurusu dün gerçekleştirildi. Eşi Erdoğan ile ABD’ye giden Emine Erdoğan, kitabının tanıtımını burada da yapacak. Yapılan tanıtım toplantısı için kullanılan fotoğraflardan biri Emine Erdoğan’ın lüks tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Emine Erdoğan’ın Etiyopya ziyareti sırasında çekilen fotoğrafındaki kol saatinin lüks marka Chopard olduğu ve fiyatının yaklaşık 30 bin euro olduğu iddia ediliyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İyi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, “Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..! Fotoğraflarla bezenmiş ‘Afrika’ya seyahatlerim’ kitabı piyasada…Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika’nın yoksulluğu ile uyum halinde… Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro’dan başlıyor…” ifadelerini kullandı.

TASARRUF TAVSİYELERİ ÇOK TARTIŞILDI

Kamuoyuna tasarruf yapmaları konusunda telkinlerde bulunan Emine Erdoğan’ın “Porsiyonları küçültün” tavsiyesi tartışma yarattı. Eşi Erdoğan ile sık sık yurtdışı gezilerine katılan Emine Erdoğan’ın 50 bin dolarlık Hermes marka çanta kullandığı ortaya çıkmıştı.

MUSLUĞU ALTIN KAPLAMA

Emine Erdoğan’ın Saray mutfağında verdiği poz da başına dert açtı. Emine Erdoğan’ın aşure günü dolayısıyla paylaştığı fotoğraftaki altın kaplama musluk bataryasının fiyatının 9 bin 640 lira olduğu ortaya çıktı.

Yurtta israf cihanda israf!

Emine Erdoğan Afrika’yı anlattığı kitabını 30 bin euroluk saatiyle tanıttı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder