21 Eylül 2021 Salı

“Herkesin durumu iyi” diyen gurbetçi cüzdanını çıkaramadı: Burada çok fakir var

Türkiye’nin cennet gibi olduğunu, herkesin durumunun iyi olduğunu savunan AKP’li gurbetçi, kendisinden cüzdanını gösterilmesini isteyince çıkaramadı. AKP’li gurbetçi,  “Burada çok fakir insanlar var” deyip cüzdanını göstermeyi reddetti. 

BOLD – Almanya’dan geldiğini söyleyen gurbetçi, sokak röportajında kendisine uzatılan mikrofona tepki çeken ifadelerde bulundu. Herkesin durumunun iyi olduğunu savunan AKP’li gurbetçi, çevredekilerin “cüzdanını göster” demesi üzerine “Burada çok fakir insanlar var” deyip bu isteği geri çevirdi.

Sokak röportajında Türkiye’de herkesin durumunun çok iyi olduğunu, herkesin cennet gibi bir vatanda yaşadığını öne süren AKP’li gurbetçi, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları şeyler çok güzel” dedi. Yırtık terliklerini gösterip Türkiye’dekilerin durumunun kendisinden iyi olduğunu savunan gurbetçi, duruma çevredekilerin tepki göstermesi ve “gelin cüzdanlarımızı gösterelim” demesi üzerine ise önce cep telefonunu gösterdi. Çevredekilerin ısrarla cüzdanını göstermesini istemesi üzerine de “Burada çok fakir insanlar var” deyip cüzdanını göstermeyi reddetti.

Halka sefalet AKP’liye lüks hayat

“Herkesin durumu iyi” diyen gurbetçi cüzdanını çıkaramadı: Burada çok fakir var yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder