22 Eylül 2021 Çarşamba

Porsiyonları küçültmek yine vatandaşa kaldı: Erdoğan’ın kitabına ABD’de pahalı tanıtım

Her fırsatta vatandaşa tasarrufu telkin eden Erdoğan’ın  kitabının tanıtımı için kiralanan  Times Meydanı’ndaki led ekranların günlüğüne binlerce dolar ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabının tanıtımı için İletişim Daire Başkanlığı kolları sıvadı. Kitap için New York’un ana cadde ve sokakları ile Times Meydanı’ndaki bazı elektronik ekranlar ve kamyonlar kiralandı.

Erdoğan’ın kitabı görselleriyle birlikte İngilizce olarak tanıtıldı. Meydanda bir günlük reklam panosu ücretinin yaklaşık 5 ile 50 bin dolar arasında değiştiği belirtiliyor. Tanıtımın kaç gün boyunca devam edeceği açıklanmadı. Erdoğan’ın sadece davet edilmediği ABD gezisinin maliyeti ise 10 milyon liranın üzerinde.

Sosyal medyada ise israfa tepki var. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan her fırsatta vatandaşa tasarruf etmeleri konusunda telkinde bulunuyor. En son Emine Erdoğan vatandaşın porsiyonlarını küçültmelerini istemişti.

Sosyal medya kullanıcıları, halkın tabağına karışan Erdoğanların binlerce doları bulan kitap reklamı için “Hangi parayla yapılıyor bu propaganda? Kimin parası?” sorularını soruyor.

Tanıtım paralarının vatandaşa yansıtılacağını belirten kullanıcılar, “Porsiyonları küçültmeye devam”, “Bu kış zor geçecek” yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi.

Gülen Hareketi’nin Temel Değerleri kamuoyuna açıklandı: Fethullah Gülen mesaj yayınladı

Porsiyonları küçültmek yine vatandaşa kaldı: Erdoğan’ın kitabına ABD’de pahalı tanıtım yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder