20 Eylül 2021 Pazartesi

Yurtta israf cihanda israf!

Yurttaki müsrifliği tartışılan Erdoğan, yurtdışında da itibardan tasarruf etmiyor. CHP’den, New York sokaklarındaki kalabalık Erdoğan konvoyu için “Yurtta israf cihanda israf” eleştirisi geldi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendisine ait “İtibardan tasarruf olmaz” sözünün hakkını veriyor. Ülkenin 4 bir yanını ve yavru vatan Kıbrıs’ı saraylarla süsleyen Erdoğan’ın bir düzine uçaktan oluşa filosu olduğu da muhalefet liderleri tarafından sıkça dile getiriliyor.

Erdoğan, devlet kurumlarının başına atadığı bürokratlara da oldukça cömert davranıyor. Ballı maaşlar alan bürokratlar devlet kasasından alınan ultra lüks araçlara binerken, sultanların saraylarını aratmayan makam odalarında mesai yapıyor.

Muhalefet ise Erdoğan’ın müsrifliğinin ülkeyi uçuruma sürüklediğini söylüyor.

ABD’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

Birleşmiş Milletler Genel Kurul Toplantısı başta olmak üzere bir dizi ziyaret için, oldukça kalabalık bir heyetle ABD’nin New York kentine gitti.

Oysa, BM online olarak yapılacak genel kurula liderleri çağrılmadı. Ancak Erdoğan geniş bir heyetle ABD’ye gitti.

Erdoğan’ın şehirdeki konvoyunun görüntülerini paylaşan CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözüne atıf yaparak, “Erdoğan’ın ABD konvoyu… Yurtta israf, cihanda, israf” dedi.

İşte o görüntüler:

Online zirveye Erdoğan’ın kalabalık heyetle gidecek olması doları fırlattı

Yurtta israf cihanda israf! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder