19 Ekim 2021 Salı

Benzinlik önünde isyan: Arabaya binecek halimiz kalmadı, Allah belanızı versin

Benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar vatandaşı çileden çıkardı. Akaryakıt zammına isyan eden vatandaş, “Arabaya binecek halimiz kalmadı. Bize acımıyorsunuz, köylüye toplu taşımacıya acıyın bari. Öldüler bittiler mahvoldular. Allah belanızı versin. Millete sesleniyorum. Kontak kapatalım” dedi.

BOLD – Gaziantep’te bir benzinliğin önünde video çeken dertli vatandaş, LPG’nin 5,36 TL, motorinin 8,35 TL, benzinin 8,09 TL yazdığı tabelayı gösterdi.

GECE YATİYİK, GÜNDÜZ KALKIYİK NELER OLUYOR BAKIN

Türkiye’yi yönetenlere tepki gösteren vatandaş, “Hele bir bakın gece yatiyik, gündüz kalkıyik neler oluyor bir bakın. Allah’ı kitabı olan imandan bahsedenler hele bir bakın yaptıklarınıza bakın. Arabaya binecek halimiz kalmadı. Bize acımıyorsunuz köylüye acıyın bari. Köylüye acımıyorsunuz toplu taşımaya acıyın. Öldüler bittiler mahvoldular. Allah belanızı versin.” sözleriyle isyan etti.

KONTAK KAPATALIM

Pazar günü 12’den 1 e kadar kontak kapatma çağrısı yapan vatandaş, “Allah’ı dini imanı olan bunu yapar mı? İsyan ediyorum. Türkiye milletine sesleniyorum. Kontak kapatalım.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçen hafta bir konuşmasında “İngiltere’de insanlar benzin bulamıyor benzin” demişti.

Türkiye, yoksul nüfusta 188 ülkeyi geride bıraktı

Benzinlik önünde isyan: Arabaya binecek halimiz kalmadı, Allah belanızı versin yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder