21 Ekim 2021 Perşembe

DP Genel Başkanı Uysal: Devri sabık yaratacağız, kanunsuz emri uygulayan hesap verecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratları uyarmasının ardından bir açıklama da Millet İttifakı üyesi Demokrat Parti(DP)’den geldi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, devri sabık yaratacaklarını ve kanunsuz emri uygulayan herkesin bunun hesabını vereceğini söyledi.  

BOLD – Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından kanunsuz emri uygulayanları uyardı. Kanunsuz emri uygulayan herkesin bunun hesabını vereceğini söyleyen Uysal, Habertürk’te katıldığı Muharrem Sarıkaya’nın programında da bu sözünü yineleyerek, yanlış yapanın yanına kâr kalmaması için devri sabık yaratacaklarının altını çizdi.

DÜNÜMÜZÜ, YARINIMIZI ÇALANLARDAN HESAP SORACAĞIZ

Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kanunsuz emri uygulayan herkes bunun hesabını verecek! Biz devr-i sabık yaratacağız” dedi. “Her markete giriş çıkışımızda vicdan azabı çekiyoruz” diyen Uysal, “Memlekette 10 milyona yakın işsiz var! Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldırmayacağız; bunun için hesap soracağız!” dedi.

SADECE İKTİDARI DEĞİŞTİRMEK HEDEFİNDE DEĞİLİZ

Seçimlerde Millet İttifakı ile birlikte hareket edeceklerini belirten Uysal, “Bugün gelinen olumlu iklim vatandaşımız nezdinde geleceğe dair bir umut doğurdu. Küresel iklimin önümüze sunduğu imkanlara rağmen 19 yılda Türkiye fırsatı değerlendiremedi! Sadece iktidarı değiştirmek hedefinde değiliz. Türkiye’nin büyüklüğüne uygun bir akıl ile buluşturmak niyetindeyiz. Ülkemizin potansiyelini ortaya çıkaracağız” dedi. Uysal, Halkın yaşananların çok kötü olduğu konusunda kanaat ettiğini, “bundan daha kötüsü olmaz” diye düşündüğünü kaydetti.

YANLIŞ YAPANLARIN YANINA KAR MI KALSIN?

Sosyal medya paylaşımını Habertürk’te katıldığı Muharrem Sarıkaya’nın programında da yineleyen DP lideri, “Türkiye’de bir devr-i sabık yaratacağız. Yanlış yapanların yanına kâr mı kalsın?” dedi.

 

 

Kılıçdaroğlu’ndan bürokratlara “mafyatik düzene hizmet etmeyin, hesap verirsiniz” uyarısı

DP Genel Başkanı Uysal: Devri sabık yaratacağız, kanunsuz emri uygulayan hesap verecek yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder