20 Ekim 2021 Çarşamba

Cumhur İttifakı’nın destekçisi Perinçek, AKP-MHP-Vatan koalisyonu istedi

AKP’nin politikalarını belirlediğini her platformda söyleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP’nin Vatan Partisi’nin de içinde yer aldığı bir koalisyon hükumeti kurması gerektiğini söyledi. Perinçek, ” AK Parti güçlü, milleti birleştiren bir hükumet kurmalı” dedi.

BOLD – AKP statükosunun artık değiştirmesi gerektiğini belirten Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, içerisinde partisinin de yer aldığı bir koalisyon hükumeti kurulmasını istedi.

İSLAMİ UYANIŞ KONFERANSINA SADECE BİZ ÇAĞRILDIK

Perinçek, Ulusal Kanal’da yaptığı açıklamada AKP’nin sürecin farkında olmadığını öne sürerek, “Doğrudan doğruya Türkiye’yi kasteden bir komplo var. ‘Kılıçdaroğlu suç işledi, atarız hapse cezalandırırız’. Olay bu değil. Çin’de yapılan MENA Konferansına, İran’da yapılan İslami Uyanış Konferansı’na bir tek Vatan Partisi çağrıldı. Biz de merkeze Doğu Akdeniz’i koyduk ve onu anlattık” dedi.

AKP-MHP-VATAN KOALİSYON KURMALI

AKP statükosunun değişmesi, bir koalisyon hükumeti kurulması gerektiğini belirten Perinçek, “MHP’den de doğru eleştiriler var. AK Parti, MHP ve Vatan Partisi’nin birlikte Türkiye’yi yönetmesi lazım. Dış politikada sadece ortak menfaat üzerinden siyaset yapılır. AK Parti güçlü, milleti birleştiren bir hükumet kurmalı” dedi.

2018 SEÇİMİNDEKİ OY ORANI

Perinçek’in Vatan Partisi, 2018 seçimlerinde yüzde 0.2 oy almıştı.

 

AB’den Dışişlerini kızdıran Türkiye raporu: Yargı bağımsız değil, demokratik gerileme sürüyor

Cumhur İttifakı’nın destekçisi Perinçek, AKP-MHP-Vatan koalisyonu istedi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder