18 Ekim 2021 Pazartesi

Dolar 9.30 Euro 10.80: La Kasa Da Para Yok!

Döviz kurundaki yükselişle beraber gelen akaryakıt ve enerji zamlarına her platformda tepkiler artıyor. Düzce’de şoför esnafı mazota gelen zammı protesto için kontak kapatırken, sosyal medyada ekonominin sorumlularına tepki gündeme oturdu.

BOLD – Döviz kurundaki yükseliş sürüyor. Dolar ve euro Türk Lirası karşısında yeni rekor kırdı. Günce içinde 9.30’a kadar çıkan dolar, son olarak 9.33 ile bir kez daha rekor kırdı. Euro ise ilk kez 10.80’i aştı.

Döviz kurundaki hareketlilik enerji ve akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 23 kuruş zam geldi. Söz konusu zam pompaya yansıyacak.

MAZOTA ZAM

EPGİS tarafından yapılan açıklamada, “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 19/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 23 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.” ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyanın en önemli gündemlerinin başında döviz kurundaki hareketlilik ve akaryakıt ve enerjiye fiyatlara yansıyan zamlar.

Düzce’de taksi ve minibüs esnafı mazota gelen zammı protesto için kontak kapattı.

Sosyal medya kullanıcıları ilginç ve esprili paylaşımlarla döviz kurundaki yükselişi ve zamları protesto etti. Seçimlere gün sayan bir sosyal medya kullanıcısı, “608 gün kaldı. 1 Dolar 9.30 Türk Lirası olunca benim sıfatı eşgal” diyerek ağlayan Erdoğan fotoğrafı paylaştı.

İyi Parti Kayseri Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Halil Küçükşahin’in ekonominin kötü gidişinden sorumluları afişe ettiği”la kasa da para yok!” paylaşımıysa binlerce beğeni topladı.

Muhalefetten Erdoğan’ın başını döndüren taktik

Dolar 9.30 Euro 10.80: La Kasa Da Para Yok! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder