23 Ekim 2021 Cumartesi

Erdoğan, açılışta bağırarak yardım isteyen kişiyi duymazdan geldi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’de katıldığı açılış töreninde bağırarak kendisinden yardım isteyen kişiyi duymazdan geldi. AKP’lilerin de bağıran kişiyi bastırmak için slogan atmaları dikkat çekti. Yardım talep eden kişi korumalar tarafından hemen susturuldu. 

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Törende Erdoğan, “Evim yandı, kimsem yok” diye bağırıp yardım isteyen kişiyi duymazdan gelip kurdeleyi kesti.

BAĞIRAN KİŞİ HEMEN SUSTURULDU

Erdoğan’ın Eskişehir’de katıldığı açılış töreni sırasında bir kişinin yardım feryadı canlı yayına yansıdı. Vilayet Meydanı’nda Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılan Erdoğan’ın kurdele keseceği esnada evinin yandığını ve geçinemediğini söyleyen biri bağırarak Erdoğan’a seslendi. Sesi duyarak duraksayan Erdoğan’ın tepki vermeyip törene devam etmesi dikkat çekti. AKP’lilerin sesi bastırmak için slogan attıkları görülürken, bağıran kişi ise Erdoğan’ın korumaları tarafından kısa sürede susturuldu.

 

 

Erdoğan 10 büyükelçiyi istenmeyen adam ilan etti, şimdi ne olacak?

Erdoğan, açılışta bağırarak yardım isteyen kişiyi duymazdan geldi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder