22 Ekim 2021 Cuma

Saadet Partisi’nin Squid Game’li dolar videosu: Game Over

Saadet Partisi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Merkez  Bankası’nın faizleri indirmesi sonrası 9.66’yı aşan dolar kuruyla ilgili dikkat çeken bir video yayınladı. Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game’den esinlenen videoda siyasi sorumlular eleştirildi.

BOLD – Dolar ve Euro karşısında eriyen Türk Lirası sosyal medyanın birinci gündem maddesi haline geldi. Hazırlanan videolar en çok izlenenler arasına girdi.

DOLARIN ERDOĞAN İLE YOLCULUĞU

Bir sosyal medya kullanıcısı da doların Türkiye’deki yolculuğunu anlattı. Erdoğan’ın “Dolar alan yaya kalır” sözleriyle başlayan yolculuk, yine Erdoğan’ın “Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim ben” sözleriyle bitiyor. Erdoğan’a güvenip dolar almayanların yaya kaldığı ifade ediliyor.

SAADET PARTİSİ’NİN ÇOK KONUŞULAN VİDEOSU

Saadet Partisi Ankara teşkilatının hazırladığı video en çok izlenenler arasına girdi. Dünyada izlenme rekorları kıran Kore dizisi Squid Game dizisine atıf yapan Saadet Partisi, Economy Game adlı videosunda Merkez Bankası başkanlarının görevden alınmasını anlattı.

MERKEZ BANKASI’NIN FAİZ KARARI SONRASI ENSTANTANELER

Merkez Bankası’nın faizi yüzde 18’den yüzde 16’ya indirmesi uzmanlarda şok etkisi yaptı. O anda canlı yayın yapan televizyonlar ve YouTuberlar 200 baz puanlık indirim sonrası ne diyeceklerini  şaşırdı. Sosyal medya kullanıcıları da bu anları “Faiz kararı sonrası ülkemizden enstantaneler” başlığıyla duyurdu.

 

 

 

 

 

Saadet Partisi’nin Squid Game’li dolar videosu: Game Over yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder