20 Ekim 2021 Çarşamba

Market fiyatlarını “gayet uygun” bulan Erdoğan maaşına zam istedi

Market alışverişi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada fiyatları gayet uygun bulduğu söyleyen Erdoğan’ın maaşının 100 bin TL’nin üzerine çıkarılması için bütçe teklifi verildi.

BOLD – TBMM’ye sunulan bütçe teklifindeki AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın maaş zammı ile ilgili detay dikkat çekti. Teklif kabul edilirse, 2021 bütçesinde 88 bin TL olan Cumhurbaşkanlığı maaşı 100 bin TL olacak.

SARAY’A ŞATAFAT VATANDAŞA SEFALET

Sosyal medyada gündem olan teklife muhalefetten tepki var. Rekor zamla Erdoğan’ın maaşının 100 binin üzerine çıkacağını hatırlatan CHP’li Özgür Özel, “Bu tek adam memura işçiye emekliye cimri, kendine bonkör! Saraya şatafat vatandaşa sefalet düşüyor!” dedi.

DEVLET ADAMLIĞI BUNU GEREKTİRİR

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır Cumhurbaşkanı yaptığı son alışverişte hayat pahalılığını hissederek maaşına yüzde 14 zam yapmış. Bu demek oluyor ki emekliye, asgari ücretliye, kamu çalışanlarına da en az yüzde 40 zam yapacak demektir. Gözümüz kulağımız Cumhurbaşkanında. Devlet adamlığı bunu gerektirir” ifadelerini kullandı.

FİYATLAR GAYET UYGUN

Yaklaşık 2 hafta önce Tarım Kredi Kooperatifi’nin Kısıklı’da açılan satış mağazasına uğrayıp alışveriş yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer” demişti.

Haksız maaşı için “hamdolsun” diyen TÜGVA’lıya tepki: Maaşı soruyoruz “Azze celle hamdü sena” diyor

 

Market fiyatlarını “gayet uygun” bulan Erdoğan maaşına zam istedi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder