3 Temmuz 2020 Cuma

İki video oyunu ekrana uyarlanıyor: Fallout & Borderlands

Video oyun dünyasından iki popüler oyun daha kurgusal yapım olmaya hazırlanıyor. Fallout, Amazon için dizi olacak; Borderlands ise Lionsgate tarafından beyaz perdeye aktarılacak.

BOLD– Hollywood’un konu sıkıntısı çektikçe video oyunlarına sarma alışkanlığı yeniden depreşti. Oyun uyarlamalarından bugüne kadar eli yüzü düzgün bir yapım çıkmamış olsa da söz konusu filmler genelde iyi gişe yapıyor.

Fallout

FALLOUT: BİR KIYAMET SONRASI DİZİSİ

İlk olarak 1997’de piyasaya sürülen ve en son 2018 sürümüyle kullanıcıya sunulan Fallout şimdi de TV dizisi oluyor. Projenin arkasında ise Westworld gibi harika bir işe imza atmış olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy var. Amazon Prime için çekilecek diziye oyunun tasarımını yapan Bethesda Game de destek veriyor. Tipik bir kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu olan Fallout’un oyuncu kadrosu henüz şekillenmedi.

Cate Blanchett, Lilith karakterini oynayacak

CATE BLANCHETT BORDERLANDS’IN LILITH’İ OLACAK

Uzun süredir dedikodu olarak konuşulan bir proje ise Lionsgate tarafından sonunda resmiyete kavuşturuldu. Yönetmen oyuncu Eli Roth’un kamera arkasına geçeceği filmle tüm dünyada 57 milyondan fazla satan Borderlands beyaz perdeye gelecek. Başrolde yer alacağı kesinleşen Cate Blanchett oyunun karakterlerinden mistik güçlere sahip hırsız Lilith’e hayat verecek. Filmin diğer rolleriyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder