3 Temmuz 2020 Cuma

Stranger Things 4 için takvim belli oldu

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden olan Stranger Things’in merakla beklenen dördüncü sezonu için takvim sonunda açıklandı. Dizinin çekimleri 17 Eylül’de yeniden başlayacak.

BOLD– Koronavirüs salgını sebebiyle Kuzey Amerika’daki tüm prodüksiyonlarına ara veren Netflix de yavaş yavaş yeni normale ayak uyduruyor. Sevilen dizi Stranger Things’in yarım kalan çekimleri de bu kapsamda yeniden başlayacak.

YAYIN TARİHİ DE DEĞİŞECEK

Bir grup çocuğun gizemli maceralarıyla damağımızda 80’lerin bilim-kurgu yapıtlarından tatlar bırakan Stranger Things’in dördüncü sezonunun çekimleri Kovid-19 pandemisi sebebiyle yarım kalmıştı. Prodüksiyon süreçlerini normale döndürmeye başlayan Netflix, İngiltere’de çektiği The Witcher’ın ardından çekimleri ABD’de yapılan Stranger Things’te de yeniden “kayıt” demeye hazırlanıyor.

Prodüksiyon süreçlerinde yaşanan bu kopukluğun yayın takvimlerini etkilemesi de kaçınılmaz. 2021 ilkbaharında yayınlanacağı açıklanan Stranger Things’in bu tarihlere yetişmesi zor görünüyor. Dizide Hopper karakterini canlandıran David Harbour da geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak yayın takviminin daha önce planlanandan farklı olacağını söyledi.

Stranger Things’in sevilen oyuncuları bir arada

Dizinin sevilen grubunun 3. sezon sonunda birbirinden ayrılmış olması ve Hopper karakterinin akıbetinin belirsizliği yüzünden merakla beklediğimiz 4. sezonu 2021 yaz hatta belki de sonbahar aylarından önce izlememiz mümkün görünmüyor. Biz yine de tanıtım fragmanını bir daha izleyelim.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder