4 Temmuz 2020 Cumartesi

Pixar’ın yeni animasyonu Soul’dan fragman yayınlandı

Toy Story, Incredibles ve Cars gibi türe damgasını vuran işlere imza atan Pixar’ın caz müzik, aşk ve ölüm temaları etrafında dolaşan yeni animasyonu Soul’dan fragman yayınlandı.

BOLD– 19 Haziran olarak açıklanan gösterim tarihi koronavirüs salgını yüzünden ertelenen Soul, yeni bir problem olmazsa 20 Kasım’da gösterime girecek. Fragmanı dikkat çeken film “Bizi biz yapan şey nedir?” sorusunun ardına düşüyor.

BİR MÜZİSYENİN RUHU MACERAYA ATILIRSA

Inside Out, Monsters Inc., Up gibi işlerle dikkat çeken Oscarlı isim Pete Docter ve Star Trek: Discovery dizisini yazan Kemp Powers‘ın birlikte yönettikleri filmin müzikleri  Trent Reznor ve Atticus Ross ikilisine ait.

New York’un ünlü caz kulübü The Blue Note’ta sahne alma düşleri kurarken geçirdiği kazanın ardından ruhu bedeninden ayrılarak çılgın bir yolculuğa çıkan müzik öğretmeni Joe Gardner’ın öyküsünü anlatan Soul’un seslendirme kadrosunda 30 Rock’tan tanıdığımız Tina Fey  ve kendisine en iyi erkek oyuncu ödülü kazandıran Ray(2004) filminde ünlü cazcı Ray Charles’ı canlandıran Jamie Foxx yer alıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder