2 Temmuz 2020 Perşembe

Yuto Nagatomo Galatasaray’a veda ederken gözyaşlarını tutamadı

Galatasaray’da ligin ikinci yarısı için lisansı çıkarılmayan Nagatomo, sözleşmesi sona erdiği için Sarı-Kırmızılılara veda etti. 33 yaşındaki Japon futbolcu, son antrenmanda gözyaşlarını tutamadı.

BOLD – Galatasaray’a 2017-2018 sezonunu devre arasında kiralık olarak gelen ardından bonservisi alınan Yuto Nagatomo, 2,5 yıllık serüvenine gözyaşlarıyla veda etti. Bu sezonun ilk yarısında forma giyen ardından yabancı sınırlamasıyla nedeniyle ikinci yarı için lisansı çıkarılmayan Japon futbolcu, sözleşmesinin bitimiyle Galatasaray’la yollarını ayırdı. Sosyal medya hesabından Türkçe olarak kısa bir açıklama yapan Yuto Nagatomo “Hayatımın sonuna kadar kalbim hep Sarı-Kırmızılı ile olacak. Her şey için çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımında son antrenmanına çıkan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Teknik direktör Fatih Terim ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Son antrenmanı öncesinde gözyaşlarını tutamayan Nagatomo, ardından son kez takım arkadaşlarıyla idmana çıktı. Yuto Nagatomo, Galatasaray formasıyla 65 maça çıkıp 3 gol, 7 asistlik bir performans ortaya koydu. Japon oyuncu Galatasaray ile 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandı.

Galatasaray, Pazar günü 21.00’de Türk Telekom Stadı’nda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını ise sürdürdü.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder