19 Eylül 2020 Cumartesi

Boston, seriyi 2-1’e getirdi, Kanter’e sansür devam etti

NBA’de Boston Celtics ile Miami arasında oynanan Doğu Konferansı Final Serisinin 3. maçını Boston kazanırken, Enes Kanter’e uyguladığı sansür değişmedi. Değişen sadece skandala imza atan isimler oldu.

MUHAMMET ALİ TOKSOY – BOLD ÖZEL

NBA’de Doğu Konferansında final heyecanı devam ediyor. İlk iki maçı 17 sayı öndeyken kaybeden Boston Celtics bu kez aynı hatayı yapmayarak seride durumu 2-1’e getirdi. Maçta 5 dakika 46 saniye süre alan Enes Kanter karşılaşmayı 4 sayı, 4 ribaundla tamamladı. Yıldız oyuncu benchden gelip süre aldığı dakikalarda, takımına büyük katkı sağladı. Ancak 2.maçta olduğu gibi, S Sport spikerleri Enes’in aldığı ribaund ve attığı sayılarda ismini söyemeyerek sansür skandalını devam ettirdi.

2.maçtan farklı olan tek şey bu sefer mikrofonların başında İnan Özdemir ve Orkun Çolakoğlu’nun olmasıydı. S Sport’un 2.maçta uyguladığı sansür skandalı, yabancı basında geniş yankı bulmuş ve trajikomik olarak nitelendirilmişti. Sosyal medyada ise maçtan çok uygulanan sansür konuşuldu.

Maçı 117-106 kazanan Boston Celtics’de 4 oyuncu 20 sayının üzerine çıktı. Double-Double yapan maçın yıldızı Jayson Tatum karşılaşmayı 25 sayı, 14 ribaund, 8 asist ile tamamladı. Serinin 4. maçı 24 Eylül Perşembe günü 03:30’da (tsi) oynanacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder