16 Eylül 2020 Çarşamba

Suna Kıraç bugün defnediliyor

Eski Koç Holding Başkanvekili Suna Kıraç için bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’nde cenaze töreni düzenlenecek. Törende salgın tedbirlerine uygun hareket edileceği ve katılımcı sayısının sınırlı tutulacağı açıklandı.

BOLD – Son 20 yıldır ALS hastalığı ile mücadele eden merhum iş insanı Vehbi Koç’un kızı ve eski Koç Holding Başkanvekili Suna Kıraç için bugün saat 12:00’da İstanbul Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Kıraç’ın naaşı buradaki merasim sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’nda toprağa verileccek.

HOLDİNG’TE SINIRLI SAYIDA KATILIMCI İLE TÖREN

Öte yandan Suna Kıraç için koronavirüs salgını sebebiyle sınırlı katılımcı ile Koç Holding’te tören gerçekleştirildi. Saat 10:30’daki merasimde pandemi önlemlerine riayet edildi. Cenaze sebebiyle Koç Holding bayrakları yarıya indirildi.

KAMERA VE FOTO MUHABİRİ ALINMAYACAK

Holding’ten yapılan açıklamada, “Görüntü ve fotoğraf temini Koç Holding tarafından yapılacaktır. Camideki cenaze merasiminde Anadolu Ajansı da bulunacaktır. Alanlara başka kamera ve foto muhabir tedbirler kapsamında alınamayacaktır” bilgisi verildi.

Suna Kıraç hayata veda etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder