19 Eylül 2020 Cumartesi

MHP’den ihraç Cemal Enginyurt’tan sert anket uyarı: Keser döner sap döner…

MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt, anket sonuçlarının eski partisi ve ittifak ortağının aleyhine olduğunu belirterek, önlem alınmazsa “Yarın çok geç olacak” uyarısında bulundu.

BOLD- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile yaşadığı fındık rekoltesi tartışması sonrası, AKP Hükumetinin ittifak ortağı MHP’den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, anket sonuçları konusunda ilginç bir iddiada bulundu.

MİLLETE KULAK VERİN

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Enginyurt, iktidara “Millete kulak verin” çağrısında bulundu. Hükumetin trol hesaplarla gündeme gelmekle sevindiğini söyleyen Enginyurt önlem alınmaması durumunda, ”Yarın çok geç olacak” uyarısında bulundu.

Cemal Enginyurt’un ifadeleri şu şekilde: “Yayınlanan anketlere inanmayıp,trol hesaplarla tt olduk diye sevinmeye devam edin. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Halka kulak verin, Esnafa, işçiye, köylüye, sanayiciye, gençlere, memura, işsize, kadınlara, sokağa, yani MİLLETE KULAK VERİN. Yoksa yarın çok geç olacak.”

O ZAMAN DERT ETME

Enginyurt, yaptığı paylaşıma “Susun oturun Cumhur’un oyu yüzde 55” yorumunda bulunan bir sosyal medya kullanıcısına şöyle cevap verdi: “O zaman benim yazdıklarımı dert etme, akıl da verme.yolun açık olsun.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder