19 Eylül 2020 Cumartesi

Hollywood’un ünlü isimleri yardım etkinliği için online senaryo okudu

Brad Pitt, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Sean Penn, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Shia LaBeouf gibi isimler sağlık çalışanları için yardım topladı.

BOLD– Sean Penn‘in kurucusu olduğu CORE (Community Organized Relief Effort) adlı yardım derneğine bağış toplamak için yapılan etkinlikte 1982 yapımı Fast Times at Ridgemont High filminin senaryosu okundu. Etkinlik sayesinde ABD’de insanlara ücretsiz COVID-19 testi ulaştırmak için çalışan derneğe 135 bin dolardan fazla bağış toplandı.

DENEYİMLİ OYUNCULAR 80’LERİN GENÇLİK FİLMİNİ OKUDU

1980’lerin en gözde filmlerinden olan ve Sean Penn’in de rol aldığı “Fast Times at Ridgemont High” filminin senaryo okumasının sunuculuğunu komedyen Dan Cook yaptı. Brad Pitt, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Sean Penn, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Shia LaBeouf, John Legend, Jimmy Kimmel, Henry Golding ve Ray Liotta gibi her biri artık çok deneyimli oyuncular olan isimlerin bir gençlik filmi seslendirmesi keyifli anlara sahne oldu.

Online etkinliğin en çok konuşulan yanlarından biri ise bir zamanlar evli olan Brad Pitt ve Jennifer Aniston’ın yıllar sonra ilk kez aynı senaryoda buluşması oldu. Canlı yayına evinin garajından katılan Shia LaBeouf da eğlenceli anların ortaya çıkmasını sağladı.

Bir saat süren senaryo okumasının tamamını buradan izleyebilirsiniz.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder