16 Eylül 2020 Çarşamba

İyi Partili Ağıralioğlu’ndan AKP’ye Telekom üzerinden gönderme

İyi Partili Ağıralioğlu, Türkiye’nin Fransa’ya yeniden imtiyazlar verecek kadar kuvvetli bir ülke olması gerektiğini belirtti. Yunanistan’ın Fransa ile yaptığı silah anlaşmasını hatırlatıp AKP’yi eleştirdi: “Yunanistan’ın silah anlaşmasından korkmayız, biz o kadar parayı Telekom’da dolandırıldık.”

BOLD – İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Yunanistan’ın Fransa ile yaptığı 12 milyar dolarlık silah anlaşması için “Bu anlaşmasından korkacak değiliz. Yunanistan’ın silah için hesapladığı parayı biz Telekom’da dolandırıldık” dedi.

KUVVETLİ BİR ÜLKE VÜCUDA GETİRMEK ZORUNDAYIZ

Doğu Akdeniz ve Ege’de, Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan gerilimleri değerlendirdiği basın toplantısında konuşan Ağıralioğlu, Fransa ile yaşanan tartışmaları için de “Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz’ geçmişe atıf yapmak yerine biz Fransa’ya yeniden imtiyazlar verecek kadar kuvvetli bir ülke vücuda getirmek zorundayız” diye konuştu. Ağıralioğlu, Yunanistan’ın Fransa ile yaptığı 12 milyar dolarlık silah anlaşması için “Bu anlaşmasından korkacak değiliz. Yunanistan’ın silah için hesapladığı parayı biz Telekom’da dolandırıldık” dedi.

Üç torununa bakan babaanne: “Çocuklarım ellerine silah almadan terörist oldular”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder