1 Ekim 2020 Perşembe

Erdoğan’dan vekillere gözdağı: Son kararı genel merkez verir!

Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında AKP’de devam eden kongre sürecinde uyum sorunu yaşanması üzerine milletvekillerini uyardı. Erdoğan, “Son kararı genel merkez verir” dedi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında milletvekillerine adeta göz dağı verdi. Hürriyet’in haberine göre Erdoğan, önceki gün gece saat 23.30’a kadar AKP Genel Merkezinde kongre süreci ve Meclis’te görüşülecek kanunlar ile ilgili parti yöneticileriyle görüştü. Edinilen bilgiye göre, basına kapalı düzenlenen toplantıda Erdoğan, 35 maddelik ekonomi paketinin bir an önce Meclis gündemine gelmesini istedi.

Yaklaşık 2 saat süren MYK toplantısında il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanları arasında kongre sürecinde zaman zaman uyum sıkıntısı yaşandığının belirtilmesi üzerine Erdoğan, “Belediye başkanları ve milletvekillerimiz, il başkanlarımız ile uyumlu olmalı. Kendi aralarında rekabet olmamalı. Milletvekili arkadaşlarımız nefsani davranmasınlar. Son kararı genel merkez mekanizmalarımız verir. Bunu onlara da anlatalım” ifadelerini kullandı. Erdoğan, milletvekillerinin teşkilat işlerine karışmamasını gerektiğini kaydetti.

Yerli üreticiyi bitiriyorlar: TMO tüm tarım ürünlerini yurt dışından alacak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder