2 Ekim 2020 Cuma

Pınar Gültekin cinayetinde katil Metin Cemal Avcı’nın kardeşi de tutuklandı

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in öldürülmesi olayına ilişkin soruşturmada katil Metin Cemal Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı da ‘delil karartmak’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BOLD – Muğla’da öldürüldükten sonra cesedi bir varil içerisinde yakılan Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Gültekin’in katili Muğla’da bar işleten Metin Cemal Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) telefon sinyallerinin abisiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edildi.

DELİL KARARTMA SUÇLAMASI

Bunun üzerine Mertcan Avcı da gözaltına alındı. Ancak sinyallerin olay gününden hemen sonra Pınar’ın kayıp olduğu dönemde olduğu, Mertcan Avcı’nın olaydan sonra abisiyle birlikte olay yerine giderek ‘delil karartmakla’ suçlandığı belirtildi. Cinayete herhangi bir şekilde yardım ettiğine ettiğine dair bir suçlama veya delil bulunmadığı kaydedildi. İfadesi alınan Mertcan Avcı, cinayetin işlendiği bağ evine gittiğini, ancak delil karartmadığını savundu. Bağ evinde alkollü içkileri koydukları depoya gittiğini belirten Avcı “İş yeri için biraları almaya gidiyordum. Herhangi bir şey görmedim” dedi. Delil karartmak suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Avcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Servet Turgut’un hayatını kaybettiği helikopterden atılma olayında gizlilik kararı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder