14 Ocak 2020 Salı

10 gündür kayıp üniversiteli Gülistan Doku’nun odasında intihar mektubu bulundu

Tunceli’de 10 gün önce kendisinden haber alınamayan ve baraj gölünde arama çalışması yapılan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun odasında intihar mektubu bulunduğu öğrenildi.

BOLD – Tunceli 10 gündür kayıp Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmaları valilik koordinesinde 150 kişilik ekiple devam ediyor. Uzunçayır Barajı Dinar Köprüsü mevki’inde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ’dan dalgıç polisler ve 4 Özel Harekat Timi’nin katılımıyla devam eden çalışmalar bugünde sürüyor.

İNTİHAR NOTU BULUNDU

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmadaki bilgilere göre, valilikle koordineli arama kurtarma ekipleri ve bölgedeki vatandaşların yoğun çabaları ile aranan Gülistan Doku’ya ait intihar mektubu bugün odasında bulundu.

KRİMİNAL İNCELEMEYE GÖNDERİLDİ

Doku’nun intihar ettiği değerlendirilen yerde, polis dalgıçları tarafından ait bazı notlar ve isminin bulunduğu bir reçete ile arkadaşından ödünç aldığı belirlenen bir makas bulundu. Bulunan materyaller kriminal incelemeye gönderilirken, genç kızın bulunması için yapılan aramalar gece gündüz devam ediyor. Tunceli Valisi, Tunceli Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı da vatandaşların da desteğiyle yürütülen aramalara nezaret ediyor.

Gülistan Doku’nun kaybolmasının ardından, arkadaşlarının verdiği ilk ifadenin ardından soruşturma, Doku ile sorun yaşayan ve genç kızın şikayet etti öğretim görevlisi üzerinde yoğunlaştırmıştı. İntihar notuyla olayın seyrinin değiştiği öğrenildi.

Tarsus’da Devlet Hastanesinde bakım sırasında patlama meydana geldi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder