16 Ocak 2020 Perşembe

Demet Akalın’la görüşüp İmamoğlu’na randevu vermeyen Erdoğan’ı böyle savundu: Demet Akalın önemli bir sanatçı

AKP’li profesör Mehmet Şahin, Akalın’la görüşüp İmamoğlu’na randevu vermeyen Erdoğan’ı “Demet Akalın ülkenin, önemli bir kesim tarafından takip edilen bir sanatçısıdır” sözleriyle savundu.

BOLD- Habertürk’te yayınlanan, Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu ‘Türkiye’nin Nabzı’ programına, gazeteci İsmail Saymaz ile Prof. Dr. Mehmet Şahin arasında geçen randevu tartışması damga vurdu.

DEMET AKALIN İSTEDİĞİ ZAMAN GÖRÜŞÜYOR

Saymaz, 16 milyon İstanbulluyu yöneten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, 5 kez randevu talep ettiğini ve reddedildiğini söyledi. Konuşmasının devamında Saymaz, pop müzik şarkıcısı Demet Akalın’ın ise, istediği zaman AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşebildiğini belirtti.

ÖNEMLİ BİR SANATÇI

Şahin’e adil olmanızı istiyorum diyen Saymaz, “16 milyon bir şehrin randevu alamayışı, buna karşı Demet Akalın’ın randevu alması tuhaf görünmüyor mu size?” diye sordu. Soru karşında bir süre duraksayan Şahin, İmamoğlu’na randevu vermeyen Erdoğan’ı şu sözlerle savundu, “Demet Akalın da bu ülkenin önemli bir kesim tarafından takip edilen önemli bir sanatçısıdır.” Şahin’in sözleri tartıştığı İsmail Saymaz’ı güldürdü.

Kral’dan hodri meydan: Görelim el mi yaman bey mi yaman!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder