16 Ocak 2020 Perşembe

Öldürülmeden önce karakol karakol gezip yardım istedi

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Fatma Erdoğan ve yakınlarının, cinayetten hemen önce “Öldüreceğim” diyerek tehditler savuran katili, 3 ayrı karakola şikayet ettiği ortaya çıktı.

BOLD – İstanbul Bahçelievler’de geçen Mart, boşanma aşamasındaki eşi Eren Erdoğan (23) tarafından zorla bindirildiği otomobilde vurularak öldürülen Fatma Erdoğan (22) cinayeti ile ilgili davanın duruşması dün görüldü.

Mahkemede konuşan Fatma Erdoğan’ın yakınlarından teyzesi Fethiye Aladağ, cinayetten önce, Eren Erdoğan’ın kayın pederinin işlettiği kıraathaneye gelerek kızı Fatma Erdoğan’ı öldüreceğini söylediğini anlattı. O sırada Fatma Erdoğan’ın, eşinin aracında bulunduğunu da belirten Aladağ, “O akşam Fatma’nın başına bir şey gelecek korkusuyla üç karakol gezip şikayette bulunduk. 155’i aradık” diye konuştu.

ARABAYA BAĞLAYIP SÜRÜKLEMEK İSTEMİŞ

Yeğeni Fatma’nın 4 ay süren evliliği boyunca fiziksel şiddet gördüğünü anlattığını söyleyen Aladağ, “Sesi duyulmasın diye onu arabayla boş arsalara götürüp dövdüğünü anlattı. Görünmeyecek yerlerine vuruyormuş. Bir keresinde yine boş arsaya götürdüğünde onu arabasının arkasına bağlayıp sürüklemek istemiş ama oradan geçen biri onları görüp duruma engel olmuş. Fatma’nın omuz ve sırtındaki morlukları gördüm” ifadelerini kullandı

Katil zanlısı Eren Erdoğan hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava, Bakırköy 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesinde görülüyor. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Zanlı, 16 Mart 2019’da otomobiline zorla bindirdiği, boşanma aşamasındaki eşini silahla vurarak öldürmüştü. Katil zanlısı koca, aracındaki cesetle Küçükçekmece Polis Merkezine giderek teslim olmuştu.

İşçilerin kaldığı konteynerde yangın: Arkadaşlarının hayatını kurtaran işçi yanarak can verdi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder