16 Ocak 2020 Perşembe

Şamil Tayyar’dan Erdoğan’a transfer tepkisi

AKP’li eski vekil Şamil Tayyar, partisinin belediye başkanı transferi yapmasına sert tepki gösterdi. Bunun eski Türkiye hastalığı olduğunu belirten Tayyar, geçmişte kimsenin transferlerin hayrını görmediğini kaydetti.

BOLD – AKP’li eski vekil Şamil Tayyar, belediye başkanı transferlerine “eski Türkiye hastalığıdır” diye itiraz ederek AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve partisine tepki gösterdi.

BAŞKAN TRANSFERLERİNE TEPKİLER BÜYÜYOR

AKP’nin 31 Mart’ta kaybettiği belediye başkanları, baskı ve işyapamaz duruma gelmeleri nedeniyle tekrar AKP’ye geçiyor. Bu transfer sayısının 100’ü bulacağının açıklanmasının yankıları sürüyor. Belediye başkan transferine muhalefetten tepki gelirken AKP içerisinden de sert tepki geldi.

KİMSE HAYRINI GÖRMEDİ

AKP’li eski milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından belediye başkanı transferine tepki gösterdi. Paylaşımında vekil/başkan transferinin, eski Türkiye hastalığı olduğunu belirten Tayyar, “İçeriden bir küçük itiraz olarak kenarda kalsın. Vekil/Başkan transferi, eski Türkiye hastalığıdır. Özel ve istisnai durumlar hariç, geçmişte kimse hayrını görmedi, bugün de görmez. Hele, gidene ‘hain’ derken, gelene ‘yurtsever’ muamelesi yapmak.. Aslolan gönül transferi” dedi.

 

“Evet, hava yine darbe kokuyor…”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder