14 Ocak 2020 Salı

Yatırım için İstanbul’a gelen iş adamını öldürüp ormana gömdüler

Türkiye’de yatırım yapmak için İstanbul’a gelen Iraklı iş insanı Majid Kareem Tuama’nın öldürülerek Çatalca’da bir ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

BOLD – Yatırım amaçlı daire satın almak için 80 bin dolarla, 7 Eylülde Türkiye’ye gelen Iraklı iş adamı Majid Kareem Tuama, 3 gün sonra İstanbul’da kayboldu. Irak’ın Necef Kentinde yaşayan Majid Kareem Tuama kaybolmadan önce, Esenyurt ve Beylikdüzü’nde yapımı devam eden inşaat projelerinden değeri 840 bin doları bulan 5 daire almak için anlaştı. Daire alım işlemleri sürerken 10 Eylül’de Esenyurt’ta bir kafede yabancı uyruklu bir kişi ile buluşan Majid Kareem Tuama, o tarihten itibaren kayıplara karıştı. Ailesi, irtibatı kesilen Tuama için Konsolosluk aracılığıyla Türk polisinden yardım istedi.

İŞ ADAMININ GÖRÜŞTÜĞÜ İSME ULAŞILDI

Polis, kafenin güvenlik kamerası görüntülerinden Tuama’nın görüştüğü kişiye ulaştı. Yapılan araştırma sonucunda, kafede Tuama ile görüşen yabancı uyruklu şüpheli dahil, 5 kişiyi gözaltına alındı.

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Sorgulanan şüpheliler iş adamını öldürdüklerini itiraf etti. Polis sorgusunda ayrıca, Iraklı iş adamının cesedini Çatalca’da ormanlık alana gömülü olduğu da öğrenildi. Şüphelilerin ifadelerinden yola çıkan polis, Tuama’nın cesedine ulaştı. Tuama’nın cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Tarsus’da Devlet Hastanesinde bakım sırasında patlama meydana geldi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder