17 Ocak 2020 Cuma

8 yeni film gösterimde

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 8 yeni film gösterime girdi.

BOLD– Oscar adayı animasyon “Bedenimi Kaybettim” haftanın en dikkat çeken filmi olurken Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisinin 2. filmi de gişesi merak edilen filmlerden..

İşte haftanın yeni filmleri…

BEDENİMİ KAYBETTİM

Paris’te bir laboratuvardan kaçıp ait olduğu bedeni arayan bir kesik el ile kütüphaneci Gabrielle ve kurye Naoufel’in aşk hikâyesini anlatan animasyon bu yıl Oscar’a aday gösterildi.

KARAKOMİK FİLMLER 2

Cem Yılmaz’ın “iki film birden” konseptiyle yaptığı Karakomik Filmler projesinin, Deli ve Emanet adlı iki orta metraj yapımdan oluşan ikinci halkası Karakomik Filmler 2’de, Yılmaz’ın yanı sıra Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Özge Özpirinçci, Emin Gürsoy, Çağlar Çorumlu gibi isimler yer alıyor.

DR. DOLITTLE

Robert Downey Jr.’ın başrolünde yer aldığı Dolittle, karısının ölümünden sonra konuşabildiği hayvan dostlarıyla inzivaya çekilen veteriner Dr. John Dolittle’ın, genç Kraliçe Victoria’nın amansız bir rahatsızlığa yakalanmasının akabinde, kendisini bu duruma bir deva bulmak için büyük bir maceranın içerisinde bulmasını anlatıyor.

SAKLI GERÇEKLER

Kendi hayatı üzerine bir kitap yazan ünlü Fransız aktris Fabienne’in, kitabının yayımlanmasının akabinde uzun süredir görüşmediği kızı Lumir ve ailesiyle bir araya gelmesini konu edinen filmde; Catherine Denevue, Juliette Binoche, Ethan Hawke başrolleri üstleniyor.

İSTASYON

Hira, kızını doğum gününde kaybettikten sonra intikam almak için plan yapar ve bunun için bir polis olan Servet’ten yardım alır. Güneş Cyrina Özek, Burak Ergün, Volkan Uygun, Çetin Özdemir başrollerde.

KUZULAR FİRARDA: UZAY PARKI

Shaun ve çiftlikteki arkadaşları ikinci maceralarında bu kez uzaydan gelen misafirleri Lu-La ile maceralara atılıyor.

KİRPİ VE SAKSAĞAN: SEVİMLİ UZAY KAHRAMANLARI

Parlak mucit Reodor ve cesur astronot Saksağan Luca, Uluslararası Ay Yarışına katılmaya karar verir. Herkes, bu muhteşem ikilinin yarışı kazanacağını düşünmektedir. Fakat yolculuk sırasında ortaya çıkan davetsiz misafirler ve sakladıkları sırlar yüzünden işler planladıkları gibi gitmeyebilir.

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI

Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa seferleri, uç askerler olan Akıncılar Birliği üzerinden anlatılıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder