15 Ocak 2020 Çarşamba

İşçilerin kaldığı konteynerde yangın: Arkadaşlarının hayatını kurtaran işçi yanarak can verdi

Sultangazi’de bir inşaat alanında bulunan, işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangında, uyuyan arkadaşlarını uyararak canlarını kurtaran Mert Şen isimli işçi, yanarak can verdi.

BOLD – İstanbul Sultangazi’deki yangın saat 02.00 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi, Lütfi Aytaç Bulvarındaki bir inşaat alanında bulunan işçilerin kaldığı konteynerde meydana kaldı. Henüz bilinmeyen bir sebepten başlayan yangın kısa sürede büyüdü. İnşaat işçilerden Mert Şen, yangını fark eder etmez uyuyan arkadaşlarını uyardı. Arkadaşlarının hayatını kurtaran Şen, konteynerin küçük penceresinden çıkmaya çalıştı.

ARKADAŞLARINI KURTARDI KENDİSİ ÇIKAMADI

Pencerenin küçük olmasında dolayı dışarı çıkamayan Şen, Kısa sürede konteyneri saran alevler arasında kaldı. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın sonrası Mert Şen’in cesedine ulaşıldı. Şen’in cansız bedeni yanan konteynerden çıkarılırken yakınları ve hayatını kurtardığı arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Mert Şen’in naaşı otopsi yapılmak üzere Sultangazi Haseki Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri yanan konteynerde uzun süre inceleme yaptı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Olay ile ilgili inceleme de devam ediyor.

Tahliye edilen Korgeneral Metin İyidil hakkında yakalama kararı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder