29 Temmuz 2020 Çarşamba

Kaybolduktan 4 gün sonra cesedi bulunan İlknur için köydeki 20 erkekten DNA örneği alındı

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, evinin yakınındaki hayvanlara bakarken kaybolan ve 4 gün sonra cesedi bulunan İlknur için başlatılan soruşturma derinleşiyor

BOLD- İcilli köyünde şüpheli bir şekilde kaybolan ve yapılan arama çalışmaları sonucu 4 gün sonra cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Köydeki ailede dahil 20 erkekten DNA örneği alındı.

GÖZALTINDA KİMSE YOK

İkranur’un cansız bedeni dört günlük aramanın sonucunda evinin yedi kilometre uzağında Salman mevkisi, Adaköy deresinde bulunmuştu. Yapılan ön otopsi raporuna travmatik bir bulguya rastlanılmadığı belirtilmişti. Kesin ölüm nedeni otopside belli olacak. Güvenlik güçleri cinayet ihtimali üzerinde dururken henüz gözaltına alınan kimse bulunmuyor.

İKİ ŞÜPHELİ VAR

Kızının ölümü ile ilgili 2 şüpheli olduğunu ve tüm ailenin ifade verdiğini hatırlatan İkranur’un babası Serdar Tirsi, “Kaç kişiden alındığını bilmiyorum, saymadım. Ayrı ayrı götürdüler bizi. Aile olarak bizi götürdüler, köyden birkaç kişiyi de alıp götürdüler ama kimler bilmiyorum. Genelde aile içiydi ama akraba, eş, dost. Sadece erkeklerden alındı kan örneği. DNA örneğinin alınma sebebini açıklamadılar. Bilgi verilmiyor” dedi.

DEDEDEN DE DNA ALINDI

İkranur’un dedesi Niyazi Tirsi ise “DNA örneğini ben de verdim. Bize sebebini açıklamadılar. Kan aldılar sadece. Bizim mahalleden de gitti gençler. Amcaları, ben, babasından alındı. Dayılardan alınmadı galiba. Sadece erkeklerden alındı” diye konuştu.

NE OLMUŞTU

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, evinin yakınındaki bahçede otlayan hayvanlara bakmaya giden 7 yaşındaki İlknur Tirsi’nin, kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılmıştı. İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine özel ekip tarafından başlatılan çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Soylu, Nadira Kadirova’yla ilgili soruyu ikinci kez yanıtladı: Dosya kapandı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder