10 Ekim 2020 Cumartesi

Ceylan Ertem’in yeni teklisi dijital platformlarda

2020’yi yedinci albümü Câhille Sohbeti Kestim’le açan sevilen isim Ceylan Ertem’in iki parçadan oluşan yeni teklisi tüm dijital platformlarda yerini aldı.

BOLD– Ertem’in Dünya Heveslisi adını taşıyan teklisinin ilk parçası olan “Datlım Gıymatlım”ın sözleri ve müziği Sezen Aksu’ya ait. Ceylan Ertem şarkıya Begüm Koçum yönetmenliğinde bir de klip yaptı. Klipte iklim aktivisti Greta Thunberg’e de yer verildi.

ERTEM: POZİTİF MESAJ VERMEK İSTEDİM

Dünya Heveslisi’ni “İçinde bulunduğumuz zor zamanlarda, renkli ve pozitif bir şekilde selam vermek istedim.” sözleriyle değerlendiren dile getiren Ceylan Ertem, klipte iklim aktivisti Greta Thunberg’in “Skolstrejk för klimatet” (İklim için okul grevi) sloganıyla da mesaj veriyor.

Dünya Heveslisi’nin diğer şarkısı “Yalnızlık Ölüm Boyu”nun sözlerini Yelda Karataş yazarken müziğini Cenk Erdoğan ve Ceylan Ertem yapmış.

Ceylan Ertem, teklisine neden Dünya Heveslisi ismini verdiğini ise çalışmasına katkı sunanlara teşekkür notunda şu sözlerle belirtti:

“Bizler başımıza ne gelirse gelsin, nasıl sınavlardan geçersek geçelim, hayata ve hayallerine sıkıca tutunan, barışa ve kardeşliğe inanan dünya heveslileriyiz. Bizi kimse korkutamaz, çürütemez ve öldüremez. İçimizdeki ‘yaşamak’ arzusunu çalamaz!”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder