9 Ekim 2020 Cuma

Kırıkkale’de sahte içki içen 7 kişi öldü

Kırıkkale’de sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 8 kişiden 7’si öldü. Sahte içki olayıyla ilgili iki kişi gözaltına alındı. İzmir’de ise sahte içkiden zehirlenen 50 kişi hastaneye kaldırıldı. Hastaların durumunun kritik olduğu kaydedildi.

BOLD – Kırıkkale’de son üç günde sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuran 8 kişiden 7’si hayatını kaybetti. Şehir merkezinde son 3 günde farklı zamanlarda alkol alan 8 kişi bir süre sonra rahatsızlanınca Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 8 kişinin ilk belirlemelere göre sahte içki kullandıkları belirlendi. Hastanede tedavi altına alınanlardan İ.Y, C.D, ÜG, Y.M, H.V, M.Ö. ve A.B. yaşamını yitirirken. Ö.Ö’nün yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili S.Ü. ve Ö.Ö. gözaltına alındı.

İZMİR’DE ZEHİRLENEN 50 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Öte yandan İzmir’de de sabah saatlerinden bu yana metil alkol zehirlenmesi şikayeti ile çeşitli hastanelerin acil servislerine başvuranların sayısının 50’ye ulaştığı bildirildi. Tedavi altına alınanların büyük bölümünün hayati tehlikesinin bulunduğu, polis ekiplerinin konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattığı kaydedildi. Sözcü’ye konuşan İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, ‘Acil servislerde çalışan hekim arkadaşlarımızdan gelen bilgilere göre vaka sayısı 50’ye yaklaştı. Ve ne yazık ki tamamına yakını ağır vaka. Ölüm olup olmadığıyla ilgili henüz bir bilgi ulaşmadı” dedi.

Kan donduran iddia: 3 yaşındaki çocuğu cinsel istismar öldürdü

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder