20 Ocak 2021 Çarşamba

AKP Maltepe yönetimine giren Suriyeli Muaz Barudi sosyal medyada muhalefetle savaşıyor

Kamuoyu araştırmalarında oyları hızla düşen ve yeni ittifaklar arayan AKP, çareyi Suriyelilerde buldu. AKP Maltepe İlçe Yönetimi’ne Suriyeli biri de alındı. AKP yönetimine giren Muaz Barudi’nin sosyal medya hesaplarında muhalefet partisinin liderlerine yönelik paylaşımları dikkat çekti.

BOLD – AKP Maltepe İlçe Başkanlığı’nın pandemi nedeniyle ertelenen 7. olağan kongresi, Muhazir Sille Spor Kompleksi’nde yapıldı. Kongrede, il yönetimi tarafından atanan Mehmet Karadeniz ilçe başkanı seçildi. Kongrede, ilçe yönetim kurulu listesinde yer alan Muaz Barudi isimli Suriyeli kişi dikkat çekti.

DURUMDAN AKP’LİLER DE RAHATSIZ

Cumhuriyet’ten Leyla Kılıç’ın haberine göre Türk vatandaşlığı da alan Barudi’nin, sosyal medya hesaplarına bakıldığında ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren “Yalan rüzgârı tacizi kapatmaz” başlıklı bir görsel paylaştığı görülüyor. Muaz Barudi’nin yönetime girmesinin AKP’de de rahatsızlık oluşturduğu, kamuoyunda Suriyelilere yönelik tepki nedeniyle kararın ters tepebileceği kaygısının yaşandığı öğrenildi.

AMAÇ SURİYELİLERİN OYUNU ALMAK

Barudi’nin yönetime girmesine ilişkin konuşan CHP ve İyi Partililer ise “AKP düşen oylarını arttırmak için şimdi de Türk vatandaşı yaptıkları Suriyelilerin oyunu almak için onlardan birini yönetimlerine yer alıyor. Bu tercih onların ancak siyaset yaptığını sanan ve sığındığı ülkede muhalefet partilerinin liderlerine yönelik iftira atan bu kişi haddini bilmeli. AKP’de işler gerçekten zor ki Suriyelilere bel bağlamışlar” dedi.

Uyuşturucu verdi, tecavüz etti, dayak attı ve serbest bırakıldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder