22 Ocak 2021 Cuma

AKP’li Miroğlu: Joe Biden’in Kürt olduğunu söyleyenler var

AKP MKYK üyesi ve eski milletvekili Orhan Miroğlu’dan ABD Başkanı Joe Biden hakkında ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Miroğlu, bazı kişilerin Biden’in aslen Kürt Bıruki aşiretinden geldiğini ve gerçek isminin Cımoyê Bahattîn Ağa olduğunu ileri sürdüğünü söyledi. 

BOLD – AKP MKYK üyesi ve eski milletvekili Orhan Miroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda ABD Başkanı Joe Biden’ın Kürt olduğu iddialarını dile getirdi. Miroğlu’nun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

BİDEN KÜRT VE BIRUKİ AŞİRETİ’NDEN

AKP MKYK üyesi ve eski milletvekili Orhan Miroğlu, ABD’de Donald Trump’ın yerine Başkanlığa gelen Joe Biden hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Miroğlu, yaptığı paylaşımda Biden hakkında şu ifadeleri kullandı: “Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da, amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil, birileri diyormuş ki, Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan’dan ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş!”

Bir kaçırılma vakası daha: Devlet var diyorlar hani ya devlet

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder