23 Ocak 2021 Cumartesi

Sırası gelmeden aşı olan genelkurmay başkanı istifa etti

Sırası gelmeden Kovid-19 aşısı olduğu ortaya çıkan İspanya Genelkurmay Başkanı Miguel Ángel Villarroya, istifa etti. 63 yaşındaki Villarroya, istifasını ‘silahlı kuvvetlerin itibarını korumak’ için yaptığını belirtti.

BOLD – İspanya Genelkurmay Başkanı Miguel Ángel Villarroya, kendisinin ve diğer üst düzey komutanların öncelikli aşılama gruplarının bir parçası olmamalarına rağmen Kovid-19 aşısı olmalarının ortaya çıkmasının ardından bugün istifa etti.

SAVUNMA BAKANI’NA MEKTUP YAZDI

Birgün’ün İspanyol basınına dayandırdığı haberlere göre, 63 yaşındaki Villarroya, ‘silahlı kuvvetlerin itibarını korumak’ için, Savunma Bakanı Margarita Robles’e görevden alınmasını talep eden bir mektup yazdı. Villarroya mektubunda, ‘her zaman astlarına örnek olmaya çabaladığını’ ifade etti.

KORONADAN 55 BİN KİŞİ ÖLDÜ

İspanya’da Kovid-19 nedeniyle şu ana kadar 55 bin 441 kişi hayatını kaybetti. Kayıt altına alınmış 2.4 milyondan fazla da koronavirüs hastası bulunuyor. Villarroya’ya ve diğer komutanlara protokollere aykırı bir şekilde öncelik tanınması, toplumun tepkisini çekmişti.

 

Gergerlioğlu’dan bebek mahkum tepkisi: Bu çocuklar geleceğimiz

Sırası gelmeden aşı olan genelkurmay başkanı istifa etti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder