20 Ocak 2021 Çarşamba

AKP’li başkan “ben de doktorum” deyip sıra beklemeden aşı oldu

Çin’den getirilen aşılar sağlık çalışanları ve 90 yaş üste kişilere vurulmaya devam ediyor. Aşılama çalışmalarının risk gruplarına göre yapılacak olmasına rağmen AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı’nın aktif doktor olmadığı halde sırasını beklemeden aşı yaptırdığı ortaya çıktı.

BOLD – AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın koronavirüs aşısı olduğu ortaya çıktı. Aktif doktorluk yapmayan Alan’ın kendini sağlık çalışanı olarak gösterip aşı olduğu öne sürüldü.

“BEN DE DOKTORUM”

AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, aktif doktorluk yapmadığı halde koronavirüs aşısı oldu. KRT ekranlarında yayınlayan ve Gazeteci Gürkan Hacır’ın sunduğu programa konuk olan İsmail Saymaz, program sırasında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın aktif doktor olmadığı halde belediyedeki doktordan daha önce korona aşısı olduğunu belirtti. Duruma tepki gösteren Saymaz, “Bu olacak iş değil. AKP’li Belediye Başkanı ben de doktorum deyip, öncelik adı altında ayrımcılık uygulaması talep etmiş. Kendisine de bu sıfatı nedeniyle aşı vurulmuş” dedi.

 

 

Kan kaybeden Cumhur İttifakı’ndan seçimlere ince ayar

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder