17 Aralık 2019 Salı

Aile Bakanlığı, Erdoğan ailesinin katıldığı 50 kişilik programa 1 milyon 163 bin lira harcadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının düzenlediği, Emine Erdoğan ile kızları Esra Albayrak ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı programa 1 milyon 163 bin TL harcandı.

BOLD – Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, 50 kişinin katıldığı programa toplam 1 milyon 163 bin TL harcadı.

Birgün’ün haberine göre, Genç Müslüman Kadınlar için Liderlik Programı “ALLY for Future 2019” etkinliği için 25 Kasım tarihinde ihale yapıldı. Organizasyon ihalesi Global Turizm Şirketi’ne verildi. 13 Aralık tarihinde başlayan ve 20 Aralık’ta sona erecek olan programa 37 ülkeden 50 Müslüman kadının katıldığı belirtiliyor.

Vahdettin Köşkü’nde düzenlenen programın açılışına AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile kızları da katıldı. Programda, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Kadın Danışma Konseyinin Kurucu Başkanı unvanıyla Esra Albayrak ile KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da hazır bulundu.

Resim

2017’DE İKİ BUÇUK MİLYON TL

Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü 2017 yılında da ALLY for Future/Genç Kadınlar Liderlik ve Girişimcilik Programı organizasyon işini de toplam 2 milyon 494 bin TL bedelle özel sektöre yaptırdı. İhale yine pazarlık usulü ile Atak Seyahat Acentesine verildi. Acente ihaleye tek istekli olarak katıldı.

Saray’a para dayanmıyor: 11 ayda 3,2 milyar lira harcadı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder