18 Aralık 2019 Çarşamba

Fatih Terim sen mafya mısın?

Galatasaray’ın Tuzlaspor’u 4-0 yendiği maçın ardından olaylar çıkarken hedef isim Gökhan Çıra, Fatih Terim’e sen mafya mısın? çıkışında bulundu. Terim ise “Gökhan’ı tabiki de soracağım” dedi,

BOLD – Kupa maçında yaşananlara tepki gösteren ve Fatih Terim ile Muslera’yı hedef alan Tuzlaspor’lu Gökhan Çıra, “Maç bitmeden Muslera 5 dakika yedek kulübesine laf atıyordu. Geldi yanıma, küfür falan etmeye başladı. Fatih Terim’in ekibinden biri maç sonunda geldi bana yumruk attı. Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin? Galatasaray altyapısında oynadım, orada ne olduğunu kimse bilemez. Ben ne yaşandığını bildiğim için bir cephe aldım, orada 2-0 kazanmışım, sevinmeyecek miyim? Sevineceğim tabii, az bile yaptım. Buna tepki gösteriyorlarsa diyorum ki gidin PSG’yi yenin, Real Madrid’e karşı böyle oynayın. Galatasaray altyapısından çıktım diye Galatasaraylı olacak durumum yok.” ifadelerini kullandı.

TERİM: GÖKHAN´I TABİ Kİ SORACAĞIM

Tuzlaspor futbolcusu Gökhan Çıra ile ilgili maçtan önce bilgi almak istediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Gökhan´ı sordum, bizim genç takımda oynamış. Kendisini tebrik edecektim, 1 hafta önce ameliyat olup sahaya çıktığı için. Merak ettim. Tebrik edecektim bizim altyapıdan da geldiği için. Yardımcı hocaya sordum ‘Gökhan sen misin?’ diye. Sormam mı, sorarım tabii” diye konuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder