19 Aralık 2019 Perşembe

Dokuz yeni film gösterime giriyor

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 3’ü yerli dokuz film gösterime giriyor.

BOLD– Uzun süredir merakla beklenen Star Wars: Rise of Skywalker gözterime girdiği haftanın bir diğer dikkat çeken filmi ise büyük bir taciz skandalının anlatıldığı Bombshell… İşte 20 Aralık 2019 Cuma günü gösterime giren filmler…

STAR WARS: RISE OF SKYWALKER

En beğenilen Star Wars filmlerinden olan The Force Awakens’ı yöneten J.J. Abrams’ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü Star Wars: The Rise of Skywalker, Direniş’in özgürlük adına verdiği son büyük savaşı anlatıyor.

BOMBSHELL/SKANDAL


Amerika’da yaşanan büyük bir taciz skandalını ve medyanın ünlü ismi Roger Ailes’ın itibarının sarsılmasını anlatan Bombshell’de Nicole Kidman televizyon yorumcusu Gretchen Carlson’ı, Charlize Theron Fox’tan NBC’e geçiş yapan Megyn Kelly’i canlandırırken, olayların merkezinde bulunan Ailes’ı ise John Lithgow hayat veriyor.

EMA


Gael García Bernal ve Mariana di Girolamo’nun başrollerinde yer aldığı film, evlat edindikleri 12 yaşındaki oğullarının sebep olduğu bir trajedi yüzünden evlilikleri dağılan çiftten Ema kendini toparlamak için yarım bıraktığı dans kariyerine geri döner.

KIRK YALAN


Hamdi Alkan’ın yönettiği Kırk Yalan, mutlu bir evlilik yapmak üzere olan Sadık’ın, bir anda kontrolden çıkan düğün öncesi kutlamasını anlatıyor.

KADER POSTASI


Çiğdem Bozali ve Elif Akarsu Polat’ın yönettiği Kader Postası, çocukluğunda en yakın arkadaşı Yusuf il ayrı düşen Zeynep’in ergenlikten yetişkinliğine uzanan hikâyesini anlatıyor.

PARANORMAL CHAT


İç Güvenlik Departmanı’nda çalışan ajan Martin Takagi, internet trafiği kontrolleri sırasında
şüpheli bir chat konuşmasına şahit olur.

BEYAZ HÜZÜN


Kenan Korkmaz’ın yazıp yönettiği Beyaz Hüzün, Balkan Savaşı’nın akabinde mangasıyla birlikte Sarıkamış’a hareket eden Abrek Çavuş’un hikâyesini ele alıyor.

EŞEK KRAL

Maceraperest ve hayal gücü kuvvetli bir eşek olan Mangu, kendini bir anda kralın veliahtı olarak bulunca hiç beklemediği olayların ortasında kalır.

ELFLAND YENİ YIL DEDEKTİFLERİ

Logan Spence’in yönettiği Elfland, Noel Baba’nın kayıp kızağını bulmakla mükellef Elf ekibinin macerasını anlatıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder