18 Aralık 2019 Çarşamba

Çok Güzel Hareketler – 0

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından Kıbrıs’a gitmek için hazırlık yapan yolcu uçağında, yüzü kapalı bir kadın garip bir eyleme imza attı. Doğu Türkistan’dan girip FETÖ’den çıkan kadın “Vatanım için buradayım” diye bağırdı.

BOLD – KKTC seferi yapan özel bir hava yolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. Sabiha Gökçen Havalimanından saat 06.45’te Kıbrıs yolculuğu için kalkış hazırlıkları yapan yolcu uçağındaki kadın bir yolcu, birden bağırmaya başladı. Yüzü kapalı olan kadın yolcu, ‘Ben FETÖ’cüyüm ve uçağı patlatacağım’ diye bağırdı.

BİZ KUMAR OYNAMAYA GİDİYORUZ

Elinde bir kitap ve resimle bağıran kadın, önce Türkiye’deki hapishanelerin dolmasından şikayet etti. Daha sonra Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne değinen eylemci, ‘Kadınlar hamile bırakılıyor biz yan gelip yatıyoruz. Kıbrıs’a kumar oynamaya gidiyoruz’ diye bağırmaya başladı. Rahatsız olan yolcular, bağırmaya başlayan kadınla tartışmaya başladı. Yolcuların soğuk kanlı hali dikkat çekti.

GÖZALTINA ALINDI

Olaya uçuş görevlilerinin ihbarı üzerine, güvenlik görevlileri müdahale etti. Kadın yolcu uçaktan indirilerek uçakta bomba araması yapıldı. Aramaların sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca uçak rötarlı olarak hareket etti. Uçaktan indirilen eylemci Nikar D. adlı kadın gözaltına alındı.

Cezaevinde Asım Sencer bebeğin başı yarıldı, ölümden döndü!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder