21 Aralık 2019 Cumartesi

Ajax’ın yıldızı Daley Blind’e kötü haber

Hollanda takımlarından Ajax’ın yıldız futbolcusu Daley Blind’e kalp rahatsızlığı teşhisi konuldu. Başarılı futbolcunun ameliyat edileceği ve takımının Katar’daki kampına katılamayacağı öğrenildi.

BOLD – Hollanda ekibi Ajax’ta forma giyen Daley Blind, 10 Aralık’ta oynadıkları Valencia maçının ardından baş dönmesi şikayetinde bulununca kontrollere girdi ve üzücü bir gerçekle karşılaştı. 29 yaşındaki deneyimli futbolcuda, ‘Kardiyomiyopati’ olarak bilinen kalp kası iltihaplanması olduğu ortaya çıktı. Durumun ciddiyeti ve Blind’in sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz belirlenemezken Ajax’ın devre arasında Katar’da yapacağı kampa katılamayacağı öğrenildi.

EURO 2020’DE OYNAMASI ZOR

Blind’in Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020’ye katılmasının da zor olduğu ifade edilirken Ajax’tan yapılan açıklama ile deri altına yerleştirilecek cihazla durumun kontro altına alınacağı belirtildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Blind, “Ajax durumumla ilgili güncel açıklamayı yaptı. En önemlisi şu an kendimi iyi hissediyor olmam. Mümkün olan en kısa zamanda geri dönmeye çalışacağım. Destekleriniz için teşekkürler” dedi.

Ajax altyapısında futbola başlayan tecrübeli savunma oyuncusu, 2014 yılında 17,5 milyon Euro’ya Manchester United’a transfer oldu. İngiltere’de istediği performansı sergileyemeyen deneyimli isim, 2018’de yeniden 16 milyon Euro’ya Hollanda temsilcisine geri döndü.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder