3 Eylül 2020 Perşembe

Evlerine gönderilen pozitif hastalar günlük aktivitelerini sürdürüyor

Son günlerde artan Kovid-19 vakaları sonrasında hastanelerde yer kalmadı. Testi pozitif çıkan vakalar karantinaya girmeleri için evlerine gönderiliyor. Pozitif vakaların ise karantinada kalmak yerine günlük faaliyetlerine devam etmeleri dikkat çekiyor.

BOLD – Bolu Valisi Ahmet Ümit, karantinada olması gereken 78 kişinin tabiat ve milli parkların girişinde yapılan kimlik kontrollerinde yakalandığını duyurdu. Yakalanan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

SADECE ABANT’TA 78 KİŞİ YAKALANDI

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kent içindeki koronavirüs ile mücadeleye ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Ümit, Abant ve Gölcük Tabiat Parkları ile Yedigöller Milli Parkı’na girişlerde HES kodunun zorunlu hâle getirilmesi sonrası parklara girişte karantina altında olması gereken 78 kişinin yakalandığını duyurdu.

EVLERİNDE OLMALARI GEREKİYORDU

Vali Ahmet Ümit, “18 Ağustos tarihinden bugüne kadar HES koduyla emniyet bölgemizde 41, jandarma bölgesinde 37 kişi olmak üzere toplam 78 vatandaşımız karantina tedbirleri dahilinde evinde olması gerekirken buralarda yakalandı. Yakalananların üçte ikisi il dışından, diğeri ise Bolu’dan. Sorgulamalarımız devam ediyor” dedi. Yakalanan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

HDP’li Polat’ın kaçırılma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder