1 Eylül 2020 Salı

The Haunting of Bly Manor’dan ilk fragman yayınlandı

Netflix’in 2018’deki en beğenilen dizilerinden olan The Haunting of Hill House’un ikinci sezonu niteliğinde olan The Haunting of Bly Manor’dan ilk fragman seyircinin beğenisine sunuldu.

BOLD – Korku gerilim türündeki rüşdünü artık kanıtlamış olan Mike Flanagan tarafından Shirley Jackson‘ın aynı adlı romanından uyarlanan The Haunting of Hill House yayınlandığından beri merakla beklenen devam sezonu 9 Ekim’de Netflix’te olacak.

ESKİLER VE YENİLER BİR ARADA

Dr. Sleep’e de imza atan Mike Flanagan’ın yapımcılığını yürüttüğü dizinin ikinci sezonu Henry James’in Turn of the Screw romanından uyarlandı. Her sezonda farklı bir öyküyü seyirciye sunacak olan dizinin ikinci sezon kadrosunda ilk sezondan tanıdık isimler de mevcut.

2018’de Nell ve Luke Crain kardeşler olarak izlediğimiz Victoria Pedretti ve Oliver Jackson-Cohen‘in yanı sıra Hugh Crain’e hayat veren Henry Thomas ve Theodora Cain’i canlandıran Kate Siegel de Bly Manor kadrosunda yer alıyor. T’Nia Miller, Rahul Kohli, Alex Essoe, Amelia Eve, Amelie Smith, Benjamin Ainsworth, Calix Fraser, Jim Piddock ve Catherine Parker gibi isimler eşlik ediyor.

YİNE YENİDEN HAYALETLİ EV

Yeni sezonun konusu ise kısaca şöyle: İki kardeşe bakmak için mürebbiye olarak geldiği evde hayaletler görmeye başlayan düğünü söyleyen Dani Clayton (Victoria Pedretti) bir süre sonra tahminlerinin de ötesinde bir dehşetle karşı karşıya olduğunu fark eder.

Tipik “hayaletli ev” öykülerini ders olarak okutulabilecek kurgusu ve usta işi yönetmenliği ile farklı bir boyuta taşıyan dizinin yeni sezonu olan The Haunting of Bly Manor’un ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder