2 Eylül 2020 Çarşamba

Havuza Atatürk’ün adını verip Erdoğan’ın sözünü yazacaklar

Balıkesir’de yapılan yüzme havuzu kompleksine Atatürk’ün adı verilirken tesis duvarına AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sözü yazılacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, “İktidar oy devşirmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

BOLD – Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5 AKP’li milletvekili ile Balıkesir’de ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu’ adı verilen spor tesisinin temel atma törenine katıldı. Havuza Atatürk’ün ismi verildi ancak duvarına AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Spor ne kazanma hırsı, ne kaybetme korkusudur. Tek kelimeyle öz güvendir” sözü yazılacak.

CHP SEÇMENİNİN ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU MAHALLE TERCİH EDİLDİ

Sözcü’den Erdoğan Süzer’in haberine göre bünyesinde Millet Kıraathanesi de bulunacağı belirtilen tesisle ilgili CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, dikkat çeken bir tespitte bulundu. İnşaatın CHP’li seçmenlerin ağırlıkla ikamet ettiği Bahçelievler Mahallesi’nde yer almasına işaret edip iktidarı Atatürk üzerinden oy devşirmekle itham etti.

BALIKESİR’DE BÜYÜK OY KAYBI YAŞANDIĞININ EN BÜYÜK KANITI

“AKP’nin samimi olmasa da Atatürk’ün ismine sarılması, büyük önderi keşfetmiş gibi görünmesi, ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir’de de büyük oy kayıpları yaşandığının en büyük kanıtıdır. Ancak Atatürkçü seçmenden AKP’ye oy gitmez” diye konuştu.

Ayasofya açılınca ‘İslam devleti kuracağız’ diyen şeyh çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder