4 Eylül 2020 Cuma

Saadet Lideri Karamollaoğlu: İktidarda kalmak için her türlü yola başvuracaklar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP’nin seçimleri ertelemek ve iktidarda kalmak için ne pahasına olursa olsun her şeyi yapacağını dile getirip “Savaş ortamının hazırlanması buna bir işaret” dedi.

BOLD – Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP’nin seçim yapmamak için ülkeyi savaşa bile sokacağını öne sürdü. Karamollaoğlu, savaş ortamının hazırlamasının buna işaret olduğuna dikkat çekti.

İKTİDARDA KALMAK İÇİN SAVAŞ ORTAMI OLUŞTURACAKLAR

Best FM’de Sorel Dağıstanlı’nın sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, Dağıstanlı’nın geçtiğimiz günlerde sarfettiği “Seçimi ertelemek için OHAL oluşturmayı bile yaparlar” sözünü hatırlatması üzerine Karamollaoğlu, “Ben o noktada genel manada bir ifade kullandım. Yoksa biliyoruz ki seçimlerin ertelenmesi ancak savaş şartlarında meydana gelir. Sadece OHAL ilanı yeterli değildir. Bir savaş ortamının olması da çok endişelidir. Bunu ben şu vurguyu yapmak için söyledim: İktidar ne pahasına olursa olsun iktidarda kalabilmek için her türlü yola başvuracak. Savaş ortamının hazırlanması buna bir işaret olur. İlle de fiilen savaşın içine girmesi değil. Savaş ortamından dolayı böyle bir karar aldığınız takdirde seçimleri erteleme yoluna gidebilirsiniz” dedi.

Gözaltındaki 22 kız öğrenci serbest bırakıldı, 5 kişi tutuklandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder