2 Eylül 2020 Çarşamba

Sıra dışı korku filmi Possessor’dan ilk fragman yayınlandı

Dünya prömiyerini 2020 Sundance Film Festivali’nde yapan ve Brandon Cronenberg tarafından yönetilen bilim-kurgu temalı korku filmi Possessor’dan merak uyandıran bir ilk fragman yayınlandı.

BOLD– 2012’nin dikkat çeken filmlerinden Antiviral‘den tam sekiz yıl sonra yeniden yönetmenlik koltuğuna oturan Brandon Cronenberg bu kez korku sevenleri insanların beynine implantların yerleştirildiği aslında çok da uzak olmayan bir zamana davet ediyor.

Andrea Riseborough

İÇİNİZDE BAŞKA BİRİ Mİ VAR?

Andrea Riseborough, Christopher Abbott, Tuppence Middleton, Sean Bean, Rossif Sutherland gibi oyuncular yer aldığı filmin konusu ise şöyle: Tasya Vos, insanların beynine yerleştirdiği implantlarla onları şirketi için suikastler yapmaya zorlar. Kendi yararınaymış gibi görünen bu eylemler bir süre Tasya’da birtakım değişikliklere neden olur.  Kendisi de şiddet içeren bir geçmişe sahip olan Tasya, zamanla kontrolü kaybeder. Kısa süre sonra ise kendini kimliğini yok etmekle tehdit eden bir adamın zihninde hapsolmuş bulur.

Inception, Ghost in the Shell’den esintiler taşıyan ve 9 EKim’de vizyona gireceği açıklanan Possessor filminin ilk fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder